torsdag 25 mars 2010

Displayer


Har man drivet att göra allting själv så.. Köpte spillbitar av plexiglas och engagerade maken. Han tycker att jag är koko, men brukar gå att övertala. Jag ritade en mall, han sågade, värmde med värmepistol och vi böjde.. Långa halsband är perfekta att visa på dessa displayer eftersom man ser hela smycket.

7 kommentarer:

 1. Jag har försökt få sonen göra sånt i slöjden, men han säger att han inte får för läraren, men att be maken kanske är lättare. Men jag tänkte då på såna ställ med hål för att visa örhängen, har du gjort några såna?
  Vad du är påhittig!

  SvaraRadera
 2. Det går att göra på samma sätt, men möjligtvis med fyrkantigare modell. Använd ett riktigt fint borr så får du en kanondisplay..

  SvaraRadera
 3. PS. Materialkostnaden blev 30:-/styck. Vi gjorde 5 stycken. DS.

  SvaraRadera
 4. Perfekta att ha på visningar och så billigt också!

  SvaraRadera
 5. Åh, vilka fina. Vilken supersmart idé! :) Undrar om jag skulle kunna få till något liknande... Vad använde han för såg när han sågade? :)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar föresten halsbanden väldans mycket!! :)

  SvaraRadera
 7. Har för mig att det var en eldriven sticksåg med fin klinga. Slipade sen till kanterna lite och drog av skyddsplasten. Det kluriga var att böja till foten snyggt. Vi satte den i städet på arbetsbänken och värmde försiktigt samtidigt som vi böjde. Värmer man upp plasten för mycket blir den bubblig inuti och det är ju inte så piffigt. De är kanon att packa med sig. Man lägger bara ihop dem och de tar mycket liten plats.

  SvaraRadera