onsdag 26 december 2012

Jodå, jag lever!

Jodå, än finns det liv i mig! Livet har kommit lite emellan och kroppen har sagt att den behöver vila lite. Har pysslat en liten smula, men de flesta kvällar har jag suttit i soffan och bara dumstirrat på TV´n.
Jag har under hösten sett till att sonen gått på körskola för att få sitt AM-kort och han klarade uppskrivningen 2 dagar efter sin födelsedag! Räknade ut att jag suttit i bilen körandes, samt väntat i sammanlagt 27 timmar. Men det var det värt när man såg den lycklige sonen dra iväg på moped i snön till skolan! Vi har även varit på studiebesök på gymnasieskolor i Malmö. Nu har vi ringat in skolan som sonen kommer att ansöka till för att bli elektriker.
Dottern har också pysslat lite. Hon har äntligen förstått att mammas material kan bygga vackrare smycken än klädbutikernas smyckeshyllor ;) Denna fantastiska unga kvinna som går Naturvetenskapliga programmet med flaggan i topp! Jodå, något rätt han man väl gjort på vägen..
Julen var lugn och fridfull och nu ser jag fram emot ett sjusärdeles 2013. Har av mina väninnor fått höra att den bästa tiden är i 40-års åldern.. (Ja, jag är en alldeles nybakad 40-åring). Jag lovar att ni kommer att få på f-n om det inte stämmer!!!

3 kommentarer:

 1. Vad härligt att höra att du lever..;)
  Trevligt att din dotter hittat din pärllåda, akta dig, du kanske inte får ha den ifred..! Fast vad gör det? Med de smyckena hon producerar kan ju du bli chef ;)
  Bästa tiden som 40-åring?! Ledsen över att behöva berätta, men jag vet inte vad som är skillnaden?! Skulle det vara bästa tiden?! Jag är ändå 45 :/ Fast det kan vara det att barnen inte är små längre och jag har fått mer egentid, tror inte att det har med åldern att göra! Jag är ändå 35 inombords...
  Ha ett gott nytt år och grattis till 40-åringen, då!
  Kram
  Mervi

  SvaraRadera
 2. 40 eller 45 spelar ingen roll, man är inte äldre än man känner sig och eftersom du och jag Malin fått en ny "chans" i livet, eller kanske en nystart i livet så får vi se det som den bästa i livet. Det går bra att ta för sig av vad som finns och njuta av dagen. Hoppas du också kommer att känna av det. Många kramar/ Marie-Louise (också45;))

  SvaraRadera
 3. "Far är rar - mor hon ror..." Vila bara mellan årtagen!

  SvaraRadera