onsdag 8 februari 2012

Tårtarmband!?


Ja, ett armband är det ju... Fick en idé efter någon blogg därute, kommer inte ihåg vilken. Hela det armbandet var virkat i samma garn med en enkel "kulle" på. Men jag tycker nog att mitt är lite finare ;) Har människan blivit tokig tänker ni kanske!?


Tada! Nåldyna för armen! Har redan en sådan som jag köpt alldeles själv, men passformen på handleden är sisådär och man blir betydligt gladare av denna. Själva armbandet har legat färdigt sedan jag fick för mig att göra flera virkade armband pyntade med virkade rosor. Virkade en liten prinsesstårta med en ros som jag också köpt alldeles själv. I botten av tårtan har jag kraftig kartong så att man undviker ofrivillig akupunktur. Sydde först fast hakar att fästa små öglor i. Kopiöst pilligt.. Effektivt och enkelt ska det vara, så jag ändrade till vitt kardborrband fastsytt med maskin.

4 kommentarer:

 1. Ursöt , nästan så att man vill ta på sig när man ska ut å partaj ;)

  SvaraRadera
 2. Ha ha! Först såg jag bara första bilden och tänkte i ärlighetens namn att armbandet väl var... sådär snyggt. Men nu fattar jag! Puh! Så skönt att du inte tappat förståndet. Än. ;)

  SvaraRadera
 3. Tokig på ett kreativt sätt!

  SvaraRadera
 4. Helt underbart. Och du snackar om en kreativ period hos mig.....

  SvaraRadera