tisdag 2 augusti 2011

Allting är relativt!

Det tog ju inte så farligt lång tid.. Att det tar 1 år att måla en tallrikshylla vit kan för vissa vara oändligt lång tid, men för mig var det bara en startsträcka. Jag upptäckte att jag har en allvarlig allergi mot att öppna en färgburk och dra igång en pensel. Förstår fullständigt den smarta människa som uppfann sprayburken! Hyllan kom så äntligen upp och dottern fick ett nervöst sammanbrott. Jag har tydligen orsakat henne fysiskt lidande och illamående med denna gammaldags inredningsdetalj. Nu är det ju ingen större merit att jag lyckats reta upp vår 15-åring, eftersom jag i hennes ögon (i stort sett) alltid är pinsam och avvikande.. Jag vet att det är en övergående fas på vuxenlivets stege och huvudsaken är att Ernst Kirchsteiger och jag inser storheten med det hela! Min tanke är att detta ska vara ett galleri för mina bilder, ställ för kokböcker, ställ för de underbara tenntallrikarna jag fått av modern.. Ja, variationsmöjligheterna är oändliga!!

4 kommentarer:

 1. Allting är visserligen relativt men att glädja ger glädje tillbaka! Snyggt gjort tösen!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig, du är för rolig! Jag har varit på väg att måla om mina furumöbler i flera år, nu har det äntligen blivit av! Så visst är allt relativt!

  SvaraRadera
 3. Fint! Klart man ska följa sin egen röst, men visst är det väl trevligt att dottern har ideér om hur det ska se ut. Här hemma är det ingen som bryr sig (nästan iallafall)

  SvaraRadera
 4. hyllan blev jättefin. Bry dig inte om vad dottern tycker utan det är bara vad du och givetvis "Ernst" (hihi) tycker som är det viktiga. Jag gillar idén med att byta lite efter hand, kanske följa årstiderna, vissa traditioner och framför allt ha saker som du tycker om i den.

  SvaraRadera