torsdag 21 oktober 2010

BlogawardJag har fått min första blogaward av Marie-Louise med bloggen Smycken & Smulor.

3 enkla regler medföljde awarden:
1.Välj 3 saker som ligger dig varmt om hjärtat.
2. Skicka vidare till 5 bloggar.
3. Publicera en bild som gör dig glad.

Naturligtvis betyder familjen allt, men just därför sätter jag inte upp det som en punkt. Här kommer 3 saker som ligger mig varmt om hjärtat:

* Att lära mig något nytt varje dag, att utvecklas.
Jag har haft förmånen att få köra motorcykel (snabbt ska det gå, he he), att få äga en häst, att segla, att åka motorbåt...
Även om det finns många "måsten" och mycket slit, så tycker jag att vi förvaltar livet ganska väl! Man ska aldrig spara sig till pensionen!

* Spontanitet och galen humor.

* Våra käraste vänner som tar oss och hunden som vi är. Det är så härligt att veta att det finns någon som man kan ringa när som helst och våra familjer har så många upplevelser och minnen tillsammans. ...SMALL MOMENTS - BIG MEMORIES...


2.
SMYCKEN & SMULOR - smyckenochsmulor.blogspot.com
Jag skickar tillbaka en award, för hon är verkligen värd en till. En av de första att välkomna mig till bloggandets värld. Hon är inspirerande, storsint, omtänksam, har öga för detaljer och tar ljuvliga bilder. Hon är dessutom fenomenal på att ge söta kommentarer!

SARA BÖKWALL - sarabokwall.blogspot.com
Min kära mellansyster. När vi var yngre slogs vi så att stickor och spån rök, men idag med lite livserfarenhet så stöttar och inspirerar vi varandra. Det var jag som introducerade henne i pärlornas värld, så man kan nog säga att hennes framgång är min förtjänst.. ;-)

FRÖKEN ELSAS VIRKBLOGG - elsasdesign.blogspot.com
Om du har en vissen dag, titta in hos Elsa & musungarna! Underbart hantverk och humoristiska bilder av fantastisk kvalitet. Har gett mig många skratt!

HANNAHS BOD - hannahsbod.blogspot.com
En mångsysslare och mästare i återbruk!

EBBAS ÄNGLAR - ebbasanglar.blogspot.com
En blogg med fantastiska sydda änglar som man blir förälskad i allihop.

3.
Bilden som gör mig glad:
Hunden Nero som är lika galen som resten av familjen. Han är kroniskt sjuk i en autoimmun sjukdom som kommer i skov, men det har då inte minskat hans livsglädje..

2 kommentarer:

 1. Tack Malin, roligt att läsa lite mer om dej och jag är mållös över dina fina ord om mej. Sånt skulle man kopiera och ta fram på lite sämre dagar då man känner sej nere, Tack igen! Håller med om att man ska göra det bästa av tiden vi har nu och inte vänta till pensionen.
  Fröken Elsa älskar jag också, hon är helt fenomenal, jag och äldste sonen(12) brukar läsa hennes adventskalender med nöje. Helt sanslöst fina grejor hon gör, de andra ska jag spana in!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket för awarden och dina fina ord om min blogg. Man blir rörd :)
  Jag har lite bråttom nu men återkommer inom kort för att titta mer på dina fina smycken.

  SvaraRadera