måndag 22 februari 2010

Du är en ängel..


Fett munsår på läppen.. Hurra! Det är sportlov. Första dagen och barnen bråkar redan. Vattnet avstängt hela förmiddagen på grund av vattenläcka någonstans i byn. "Det kommer tillbaka om en liten stund". Tjosan! Smälta snö för att spola i toaletten. Hunden totalt koko på grund av könshormoner. Skäller konstant och driver oss till vansinne. Dammkorvarna hopar sig och jag hatar att dammsuga. Tvättkorgen är överfull och högen med ovikt tvätt som jag samlat i tvättstugan är hög som Mount Everest.
Det kom ett samtal från jobb: "Det är kris, kan du ställa upp?" Kan jag väl, pengarna måste ju in. Fick en härligt fet räkning nu när elen blivit så dyr. - Ahh, du är en ängel!!
Hjärnan håller på att sprängas av alla mina idéer, men dagen är alldeles för kort. Så mycket att göra och så lite tid.. Vilken tur att det kommer en ny dag imorgon!!

2 kommentarer:

 1. Låter som livet på en pinne hemma hos dig, ibland får man bara nog och vill bara sitta ner och pyssla men det finns så mycket annat som måste göras(tråkigt nog).
  Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren hos mig, visst är det UNDERBART att pärla, man blir så glad när man gjort nåt som man är riktigt nöjd med!
  Jag tycker fortfarande att det känns konstigt när folk har mina alster runt halsen, nästan så man blir lite generad, men samtidigt jättestolt förstås! Att så många väljer att ha dina smycken betyder ju att de verkligen gillar dom! Och de är ju snygga!!!

  Marie-Louise

  SvaraRadera